lunes, mayo 01, 2006

EL BON SALVADOR FEMENÍ SUPERA LA FASE SECTOR I ES CLASSIFICA PER LES FINALS TERRITORIALS


El dissabte 29 d'abril, el cadet femení va disputar, al pavelló de Badia del Vallès, 2 el·liminatòries corresponents a la fase sector, que donen accés a les finals territorials. El nostre equip va superar les el·liminatòries, realitzant 2 partits molt bons, sobre tot el segon.

El primer partit contra el C.F. Boi Sant va ser més difícil de l’habitual, ja que és un rival de la nostra lliga i que coneixia bé el nostre joc. El segon partit contra el Badia va ser un dels millors partits de la temporada, superant ampliament a un equip, que tot i el resultat, era més fort que el C.F. Boi Sant. Les nostres jugadores que van haver de jugar amb molt poc descans entre els dos partits, mentre el Badia estava descansat, van fer un gran partit.

D’aquesta manera, el cadet femení s’ha classificat per les finals territorials que es jugaran el dissabte 13 de maig a la comarca del Bages i on arriben els 4 millors equips de la província de Barcelona. El campió de les finals territorials es classifica per les finals de Catalunya com a representant de Barcelona Comarques.