sábado, octubre 16, 2010

Festival de gols i victoria.

El Femení Base capitanejat per Marta Torrecilla ha obtingut la primera victoria de la temporada (esperem que no la última). Les nostres noies han sortit molt concentrades al camp, ben d'hora han començat a tenir ocasions de gols, sobretot la Marta Fornies que ha entrat molt concentrada i molt endollada al partit. Malgrat les ocasions de gol que hem tingut i el domini sobre l'equip contrari no hem estat capaces de fer un gol fins ben entrada la primera part, quan Júlia després de fer una pared amb Sofia s'ha plantat sola davant la poreria i ha creuat la pilota.

Hem marxat al vestuari amb un gust agredolç atès que hem pogut fer molts gols i no n'hem estat capaces; tot i així, els pares ens han acomiadat amb un gran ovació pel joc practicat.

La segona part ha estat una altra cosa pel que fa a gols no pas pel que fa a joc, hem seguit tenint la pilota, pressionant, apretant les contraries i a més a més marcant. Ha estat la Júlia, una altra vegada, qui ha fet el gol que obria el marcador aquesta segona part i ens donava un aventatge de dos gols. La segona part ha anat passant i hem anat marcant les ocasions que abans haviem errat. Fins a 6 gols hem fet aquesta segona part.

Així doncs, gran victoria del Bon Salvador. Moltes felicitats a totes heu fet un gran partit!! Felicitats en especial a la Júlia que ha fet 5 gols i ha estat la màxima golejadora del partit.

Montornés 0-7 Bon Salvador.

(Júlia (5); Sofía; Marta F.)

Convocades: Mariona(1); Sofia(2); Marta F(7); Sílvia(8); Berta (10); Marta T. (11); Júlia (12); Paula (17).

1 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

es seguro que no será la ultima victoria. Ganar 7-0 nunca es por carambola.
ánimo chicas. Lo importante es entrenar bien, jugar con ganas y con cabeza. Llegarán más triunfos.

Un abrazo a todas

1:34 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home