domingo, febrero 06, 2011

Base: Dificilíssima victòria contra el Monistrol.

Partit molt trabat el viscut ahir al camp del Monistrol. Ho sabíem, estàvem avisades, el Monistrol era un equip totalment diferent al de l'any passat, les noies eren molt mes grans i jugaven molt millor. Sabiem que si no sortíem al 100% elles ens passarien per sobre, per sort l'equip es va conscienciar i es va concentrar per poder guanyar-los.

La veritat és que no va ser un partit gaire bonic, massa trabat i dificil de jugar. A la primera part sobretot elles van destruir molt i molt bé el nostre joc i ens va costar moltíssim entrar en el partit, però bé també hi ha partits poc brillants que s'han de tirar endavant com sigui i així ho va fer l'equip. El gol va ser gràcies a una jugada entre la Marta F (7) i la Júlia V. (12), van fer una bona jugada per banda que va acabar amb gol de la petita Júlia.

La segona part va ser calcada a la primera. Elles que físicament eren superiors a nosaltres van seguir imposant el seu joc de força i fortíssima defensa. Els minuts anaven passant i el marcador tot i anar 0-1 no va perillar mai, si bé nosaltres no feiem gaires ocasions elles encara en feien menys, en aquest sentit s'ha de felicitar l'equip perquè va ser capaç de no posar-se nerviós malgrat portar un resultat tan ajustat. Després d'intentar-ho molt vam fer el segon gol. Bé més que vam fer el va fer la Marta F. (7) que es va donar la volta i va fer un auténtic golàs, que completava el seu partidàs tant en defensa com en atac.

Bon debut de la Laura G. ens va ajudar moltíssim, mai no és fàcil jugar en un equip en el que no hi has jugat mai. Felicitats i gràcies!