martes, marzo 22, 2011

Base: Derrota contra el Rubí

Aquest cap de setmana passat el nostre femení base va caure a case del Rubí per 4 gols a 2. Va ser un partit trepidant, com la majoria dels nostres partits, que hauria pogut guanyar qualsevol però que se'l va endur l'equip de casa.

El partit va començar molt de cara per les nostres, ens vam avançar en el marcador només començar el partit, va ser la Sílvia (8) que va arribar com un tren al segon pal i només va haver d'emputxar la pilota. El partit era nostre, controlàvem bé el joc però una pèrdua després d'un fora de banda mal tirat va posar l' 1-1 en el marcador. Després d'això l'equip rival es va crèixer i la seva tanca, la número 9, ens va destrossar totalment, entrava pel mig i ens feia moltíssim mal, els altres dos gols van arribar de la mateixa manera. Així doncs la primera part va acabar amb el 3-1 en el marcador.

La segona part va ser ben diferent, vam sortir força endollades i a força d'insistir la Marta T. (11) va fer el nostre segon gol, malgrat tot, i que ho vam intentar i tenir ocasions no vam ser capaces de fer cap gol més. L'equip va pressionar i no va deixar tants espais com a la primera part i quan semblava que el partit acabaria amb el 3-2 final en un còrner ens van fer el definitiu 4-2.

Va ser un bon partit, vam demostrar que seguim millorant i que aquesta és la línia que hem de seguir però no n'hi ha prou, de moment, per guanyar més partits. Per últim vull destacar el bon devut de l'Alba (5) que no es va arrugar en cap moment per petita que sigui, moltes felicitats vam quedar molt contents del teu partit!!!