lunes, marzo 14, 2011

BASE: Empat agredolç contra l'Arrels

Punt d'or el que vam aconseguir al camp de l'Arrels. La primera part de l'equip va ser per enmarcar, segurament una de les millors primeres parts de tota la temporada, si no la millor. Tots dos equips teniem moltes ganes de jugar aquest partit, sabíem que seria dur i molt igualat, tal i com va passar a l'anada.

El partit va començar amb els dos equips amb intenció d'atacar i desplegar un joc molt ofensiu, elles van tenir la primera oportunitat del partit en un mà a mà amb la Mariona, que gràcies a ella i una mica a la sort no va entrar. A partir d'aquí l'Arrels va desaparèixer i l'equip que va posar el ritme, les ganes i les ansies per guanyar va ser el Bon Salvador. Les nostres nenes ho van donar absolutament TOT. En defensa molt serioses i en atac molt incisives. La Marta Fornies (7) amb la cama esquerra va fer el primer gol del partit (o-1). Nosaltres vam continuar atacant i vam tenir moltíssimes oportunitats de gol, però no va ser ja cap el final en una jugada en què la Júlia Vialta (12) en una arrancada plena de poder i POTÈNCIA va driblar la tanca rival i va creuar la pilota a la portera que no va poder fer res per aturar el xut. Va ser un autèntic GOLÀS.

La segona part va començar amb nosaltres una mica adormides i amb elles amb moltes ganes de remuntar el partit. Ens van fer el gol no gaire més tard de començar a rodar la pilota. Nosaltres vam continuar jugant com sempre i fent el nostre joc. No vam gaudir de tantes oportunitats. En canvi, elles més fresques i amb més gent van còrrer més i hi van poder anar més, tot i així vam poder aguantar-les i vam acabar amb un punt. Un punt d'or perquè només els GRANS havien rascat alguna cosa en aquesta pista i nosaltres gairebé ens n'enduem la victòria.

Com a entrenador vull felicitar les meves jugadores perquè van tenir una actitud i van mostrar unes ganes per guanyar extraordinaries. També vull posar un 10 a l'afició que ens va animar tant quan anavem guanyant com empatant, GRÀCIES.

I parlant de 10, ahir a Solsona, vam assistir al repertori màgic de la Berta (10), està clar que és l'autèntic 10 d'aquest equip, no va marcar però va deixar detalls de gran qualitat i fins i tot va permetre's el luxe d'intentar una xilena. És més petita que les rivals però no se li nota gens, és empenta, força, i qualitat m0lta qualitat. Felicitats Berta vas fer un partit esplèndit.

Arrels 2 vs 2 A.E. Bon Salvador

Gols

Marta F (7).-1 gol.

Júlia V. (12).- 1 gol.

Convocades: Mariona (1); Marta F. (7); Sílvia (8); Berta (10); Marta T. (11); Júlia (12); Paula (17); Esther (18).