martes, marzo 29, 2011

Base: nova derrota contra el Caldes.

Últimament no estem aconseguint bons resultats, però per sort la bona imatge de l'equip segueix intacte. Aquest dissabte passat el nostre base es va enfontrar al del Caldes. Abans del partit ja sabíem que guanyar aquell partit seria un miracle, però nosaltres no ens acoquinem mai i anem pel partit sempre. En aquest sentit l'equip ho va donar tot i s'hi va deixar la pell.

La primera part va ser, com la resta, domini visitant. El Caldes atacava i atacava i nosaltres les vam aguantar força minuts amb el marcador empatat a zero però quan va entrar el primer es va acabar el partit. Nosaltres vam poder trenar alguna bona jugada però les nostres ocasions van ser ínfimes. Malgrat la superioritat rival vam intentar jugar la pilota i no ho vam fer gens malament tot i així ens van fer 2 gols més.

La segona part amb el 0-3 en el marcador la consigna va ser clara seguir tancades al radere i obtenir un resultat honrós. Vam tenir alguna ocasió més però de nou les rivals van ser les grans dominadores de la pilota i les que van tenir més ocasions tot i així l'actitud de les nenes va ser encomiable i no se'ls pot retreure res.

Ja ho he dit abans aquests equips, per nivell i per capacitat física són per estar a divisió d'honor no hi pinten res a primera divisió crec jo. Juguen 6 partits seriosos a l'any entre ells perquè tots els altres els guanyen amb la gorra i sense despentinar-se pràcticament. Però bé, això són decisions de cada club o de la federació. Nosaltres som un equip molt jove que, en un parell d'anys, donarem molta guerra.

Bon Salvador 0-7 Caldes

Convocades: Mariona (1); Marta F. (7); Sílvia (8); Berta (10); Marta T. (11); Júlia (12); Paula (17); Esther (18).