lunes, abril 11, 2011

Base: Guanyem de nou

Aquesta setmana i després de 4 partits amb bon joc però sense aconseguir la victòria per fi ha arribat. Les nostres nenes han guanyat per 8-0 l'equip del Bar Mi Casa.

La primera part ha estat molt bona, tot i que vam començar amb dubtes i ens va costar un pèl entrar en el partit a poc a poc vam anar trobant el nostre joc i van arribar els gols. El primer el va fer la nostra pixixi particular la Júlia (12) que va marxar de la seva defensora i va creuar un xut que la portera rival no va poder aturar. El segon gol el va fer la Berta (10), va ser el GOL del partit! Va agafar la pilota des de mig camp es va fer la seva defensora i abans d'arribar a l'àrea va col·locar un fort xut a l'escaire de la porteria rival, un autèntic golàs. Sense cap mena de dubte és el 10 d'aquest equip. El tercer gol va ser de "la perica" així li dic jo, em refereixo a l'Alba Bairaguet (5) que en 2 partits ja ha estat capaç d'estrenar-se és una nena que té gol i tindrà gol sempre pel que veig, només porta uns mesos però la seva progressió fa por. L'Alba va robar la bola a la rival i mirant on era la portera li va creuar perfectament, és una autèntica killer. El quart gol va ser de pissarra i el va fer la que sempre hi és, la Sílvia (8). Una falta indirecte la Sílvia era al segon pal, com sempre, la berta li va passar i només la va haver d'emputxar. I per últim la Berta va fer el seu segon gol de la tarde. Li va caure una pilota a la frontal i la va creuar novament per fer el 5-0.

La segona part va ser una altra història, la renta era molt bona i la calor i el cansament van aparèixer tot i que sí que és veritat que les nostres noies ho van intentar des del minut 1. A la segona part la Paula (17) que sempre destaca per les seves feines defensives i per l'empenta que hi posa va marcar el 7-0, va ser un gran gol i va xutar tal i com practica als entrenaments, moltes felicitats Paula ja n'has fet 2 aquesta temporada. La segona part també va estar marcada per les inistents corregudes per la banda de l'Esther Rubio (18). És la més petita del grup, no només per edat, sino també per alçada però córrer més que ningú i insisteix i insisteix fins que ho aconsegueix, no va poder fer gol però va treballar i va córrer com una desesperada. Va fer una gran segona part. La Sílvia, com la Berta, no en tenia prou i va tornar a marcar, de segon pal, com sempre el seu segon gol. Per últim la Marta F., que va ser la nostra capitana i va suplir amb escreix els galons de la seva companya Marta T., va fer el vuitè i darrer gol de la tarde. El va buscar durant tot el partit, es obsesionar una mica fins i tot i no va parar fins que no el va fer. Amb l'esquerre que sembla que últimament s'hi està aficionant.

Així doncs, gran partit de les nostres petites que van demostrar perquè van sisenes i perquè estan fent una campanya tan bona. Moltes felicitats van fer un gran partit!

D'aquest partit vull destacar la Sílvia, tot i que fisicament és molt petita i li costa a vegades, aquesta temporada destaca per la seva capacitat golejadora és la tercera màxima golejadora de l'equip, ho està fent molt bé i en aquest partit va fer dos gols de segon pal que és una virtud importantíssima al futbol sala. Felicitats per la temporada Sílvia!

Bon Salvador 8-0 Bar Mi Casa