domingo, octubre 31, 2010

Base: primera derrota de la temporada.

Bé, doncs ja la tenim aquí: primera desfeta contra el líder, el Palau Solità i Plegamans. Les noies ho han intentat, han corregut, ho han donat tot però no ha estat possible guanyar un equip que fins el moment havia fet 30 gols en dos partits i no ha estat per casualitat. El Palau ha estat molt superior tot i que, en fases del partit, ho hem fet prou bé i les hem aguantat.

La primera part ha acabat amb 2-0 en el marcador i hauriem pogut fer alguna cosa més, ja que la Marta Fornies ha fet un pal després d'una bona contra iniciada per la Mariona. Tot i així no ha estat possible. A més a més, la nostra capitana i tanca titular de l'equip, la Marta Torrecilla, s'ha fet mal al genoll. Segons sabem té un esquinç lleu i el dimecres podrà entrenar sense problemes.

La segona part ha estat ben diferent només començar ens han fet tres gols i l'equip s'ha descomposat una mica, després però les noies han reaccionat i han aguant millor les noies del Palau que si molt no canvien les coses segurament guanyin la lliga o se la disputin amb algun altre equip. Nosaltres hem de seguir treballant perquè les coses aniran sortint. La segona part ha acabat amb un parcial de 0-6 i amb la portera Laura T. lesionada.

Com a conclusió diré que no podem retreure-li res a les nostres noies que s'hi han deixat la pell; que han intentat fer un gol fins l'últim moment i que l'únic que podem fer és seguir jugant i progressant que per això aquesta és una categoria de formació. A mode estadístic, nosaltres hem reduit a la meitat la mitjana que portava el Palau Solità que era de 15 gols per partit.
Des d'aquí felicitem al Palau que té un gran equip i que ha estat superior a nosaltres en tot moment, però que no se'n refiin que a la tornada anirem a per totes com sempre!

Així doncs, Bon Salvador 0-8 Palau Solità i Plegamans.

Convocades: Mariona (1); Sofia (2); Marta F.(7); Sílvia R.(8); Berta (10); Marta T.(11); Júlia V.(12); Paula(17); Laura T.(25).

2 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Os felicito por la crónica del partido pues refleja fielmente lo que ha sucedido. Destaco, como vosotros a pesar de la derrota, el saber estar del equipo. Esta circunstancia no se daba la apsada temporada. Hemos ganado en disciplina y esto a la larga se notará.El resultado, no obstante, no refleja en cuanto a diferencia de goles lo sucedido. Les noies han fet merits per marcar algun gol.

5:11 p. m.  
Blogger eruiz said...

Estic totalment d'acord amb el comentari de l'espronceda-nictemero i també, Josep, et vull felicitar per la teva crònica.
Si la mitjana de gols de l'equip contrari era de 15 gols per partit, el resultat que vam aconseguir no està tan malament, no?!
Ànims, noies del Bon Salvador, que ho esteu fent molt bé! I sobretot continueu amb el vostre bon comportament o actitud a l'hora de jugar amb un equip contrari.

11:02 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home