lunes, octubre 25, 2010

2a victòria de les nenes.

El femení base del Bon Salvador va aconseguir la segona victòria de la temporada, la primera a casa.
El rival va ser el Castellgalí, un equip que venia de guanyar 11-1 al Bar mi casa i pertant un rival per tenir molt en compte. Des del principi es presentava un partit dur i difícil de guanyar però les nenes van sortir al camp a donar-ho tot.
Vam anar a per elles des del minut zero, les vam apretar a dalt i quasi no tocaven pilota; tot i així en un contraatac molt mal defensat per part nostre l'equip visitant es va avançar en el marcador. L'equip no es va venir avall i va ser la Marta Fornies que d'un fort xut i amb molta col·laboració de la portera visitant va fer el definitiu 1 vs 1 de la primera part. Va ser una llàstima perquè vam disposar de moltes ocasions per marcar sent molt superior al rival.
La segona part va començar excel·lentment per nosaltres que vam fer dos gols molt rapidament, els dos de la menuda Júlia (12), que ja en porta 7 aquesta temporada en només dos partits. El partit semblava controlat però un gol una mica desafortunat va fer acostar el castellgalí en el marcador posant-se 3-2. Malgrat els nervis de les noies que veien que el partit es podia escapar vam seguir treballant sobretot la PAULA(17), una jugador INCANSABLE, que corre i corre fins que li pren la pilota al rival una autèntica paparra per les noies rivals. Va jugar en banda dreta i va fer de la seva zona una zona inexpugnable. Moltes felicitats pel partit. Una altra jugadora que va realitzar un gran partit va ser la Sofia(2) que va fer un gol que ningú no s'esperava ajustant un gran xut que va entrar per ben poc. Va fer el 4-2 que ens va donar tranquilitat, que vam tornar a perdre quan ens van fer el 4-3 en una jugada una mica estranya en què la nostra tanca va caure al terra i no va poder rebutjar la pilota. I per últim va marcar la Sílvia (8) després d'una gran passada de la Júlia(12) de fora de banda. La sílvia va protegir molt bé la pilota va marxar de la seva rival i 1vs1 contra el porter va xutar i va fer el, per fi, definitiu 5 vs 3. A més a més es va estrenar després d'un any jugant amb nosaltres. Cal destacar també el debut de Laura Torres l'altra portera de l'equip.
Bon Salvador 5 vs 3 Castellgalí.
Golejadores:
Marta F.(7)-1 gol.
Júlia V (12)-2 gols.
Sofia P. (2)-1 gol.
Sílvia R. (8)-1 gol.
Convocatòria: Mariona (1); Sofia (2); Marta F. (7); Sílvia (8); Berta (10); Marta T. (11); Júlia V. (12); Paula (17); Laura T. (25).

2 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Yo, con todos los respetos cambiaría el título. Me parece excesivamente paternal. En cuanto al partido, que estuve viendo, debe destacarse la labor de conjunto, aunque comparto plenamente el trabajo excelente del número 17, modelo de garra persiguiendo al contrario.

11:16 a. m.  
Blogger eruiz said...

Us he de confessar que fins ara el futbol no em cridava gaire l'atenció; ni tan sols els partits del Barça-Madrid!!! Però farà un parell de setmanes que...no em perdo ni un partit de les noies de l'equip base del Bon Salvador. I el millor de tot és que gaudeixo com una autèntica aficionada. M'aixeco de cop del seient, em porto les mans al cap, ric, crido... GOOOOOOOOOOLLLLLL
A totes les noies del femení base del Bon Salvador i al Josep: Moltes gràcies per fer-nos passar una bona estona plena d'emoció.
Fins dissabte.
A por ellas ohé, a por ellas ohé…

7:38 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home