sábado, noviembre 06, 2010

Base: dolorosa derrota contra l'Arrels.

Segona derrota consecutiva del femení base. Ahir dissabte l'Arrels es va imposar al nostre equip per 3-5. Aquesta derrota fa mal, fa mal perquè era un equip al que li hauríem pogut plantar més cara de la que li vam plantar.


El més dolorós d'ahir va ser que vam perdre el partit nosaltres. Vam sortir els primers quinze minuts de partit que no sabíem on érem, ni sabíem què havíem vingut a fer, no corríem tot el que correm habitualment, no hi havia un actitud d'anar a pel partit no hi havia res del que normalment ens caracteritza. És per això, que en només 10 minuts l'Arrels anava guanyant 3-0. És clar, perdre 3-0 quan acabes de començar el partit fa molt difícil que puguis guanyar-lo, és una diferència mássa gran. Però si no surts a jugar al cent per cent aquestes coses passen. Tot i així la Berta(10)quan quedaven dos minuts pel final va marcar el 1-3 que ens va donar una mica d'aire de cara la segona part.

D'aquest partit, a més a més, vull destacar la Berta(10). Ella ha estat la que ha liderat la nostra ressurrecció, la que més empenta hi ha posat, i més ganes també. A més a més ha marcat amb nosaltres després de jugar un any en el nostre equip. Moltes felicitats Berta ;)!

Fins aquí la primera part. La segona part va ser radicalment diferent, nosaltres vàrem sortir al cent-vint per cent, vam anar a per elles vam fer el que més ens agrada córrer i fer córrer el rival, vam anar a per elles, que no respiressin i això va fer que arribessim a empatar el partit 3-3. Els dos gols els va fer la Marta F. per cert, el primer dels dos va ser un autèntic GOLÀS! La marta des de la línia de fora de banda a tres quets, de pista més o menys, va enviar la pilota a l'esquadre esquerre de la porteria rival. Però ja ho he comentat, desgasta massa perdre per tres gols de diferència i el cansament acaba fent-se patent en les jugadores. Quan quedaven uns 8 minuts o així han caigut els dos gols i nosaltres no hem pogut reaccionar, ho hem intentat fins l'última minut però no ha estat possible.

La derrota sempre és dolorosa, però com entrenador diré que és una derrota molt positiva, penso que ens ajudarà a no confiar-nos mai més, a veure que tots els partits s'han de jugar i que si surts caminant el rival et passa per sobre. Per acabar vull dir que la primera part em va decepcionar però que la segona em va fer sentir orgullòs de les meves jugadores que amb un 1-3 van seguir seguir i seguir intentant-ho. Inclús quan només quedaven 5 minuts i perdíem 3-5 hi van anar sempre.

La setmana que ve Rubí a casa també.

Bon Salvador 3-5 Arrels.

Marta F.(7)- 2 gols.

Berta(10)-1 gol.

Convocades: Sofia(2); Marta F.(7); Sílvia(8); Berta(10); Marta T.(11); Júlia V.(12); Paula(17); Laura T.(25).

1 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Dejo al equipo tecnico la búsqueda de soluciones. A mi solo me avala mi experiencia de muchos años como seguidor de este apasionante deporte. Ya sé que se trata de un equipo base, cuya misión es formar jugadoras para los equipos cadete y senior, y tambien sé que " no hay más madera que la arde" como diría un castizo. Pero,tendríamos que encontrar entre la cantera alguna jugadora que reforzase la capacidad de tiro. No falta potencia de disparo. Solo la tiene la Marta F y cuando hay que darle descanso no hay nadie más.
Hay que alabar la capacidad de nuestras jugadoras remontando un 3 -0 en contra. Hay que tener tambien en cuenta que hacía un calor espantoso y tal vez influyó en el rendimiento al final.
En cualquier caso, ánimo, la mejoría con el pasado año ha sido notable.

11:22 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home