lunes, febrero 28, 2011

Base: Derrota amb el cap ben alt.

Aquest cap de setmana vam perdre 4-1 a camp del Palau Solità i Plegamans, el segon classificat però probablament l'equip més fort de tot el campionat. No podem retreure res a les nostres nenes del Base perquè ho van donar tot per guanyar el partit i s'hi van esforçar com mai. Vam jugar al 100% i vam estar a punt de donar la campanada!

La primera part va ser molt igualada, sobretot al principi vam disposar d'alguna ocasió i el palau no sabia ben bé què fer, va començar a penjar pilotes i en una jugada desafortunada va arribar el primer gol local. L'equip no es va descomposar i va seguir treballant, tenint alguna ocasió però sobretot molt forts al radere. Tot i així, elles van fer el segon gol, amb força sort, un xut tirat una mica per provar sense gaire convicció va anar per tota l'esquadra. La primera part va acabar amb el 2-0 per les locals, però nosaltres havíem merescut alguna cosa més. Si bé és cert que la Mariona va parar bastant i ho va fer molt bé.

La segona part va començar igual que la primera nosaltres seguíem molt serioses al darrere i amb alguna complicació al davant. Però la Berta (10), que sembla que s'ha aficionat a fer gols, en una jugada per la banda va creuar un GRAN XUT i fa posar el 2-1 en el marcador. Elles es van posar molt nervioses i nosaltres vam seguir jugant però van fer el tercer massa ràpid en un pèrdua al mig del camp nostre. Malgrat la diferència de dos gols l'equip no va abaixar els braços i va continuar jugant al 100%, vam tenir força ocasions però no vam estar prou encertades i ells en una altra contra, ens van fer el tercer.

És el partit que surto més content amb l'equip, ho van donar tot i mai no van donar el partit per perdut, la veritat és que jugant així com entrenador em sento molt orgullós. Felicitats noies!

Vull agrair la participació de la Laura G.(17) i de la Mònica Ch. (22), s'hi van deixar la pell i van demostrar un gran compromís amb l'equip, però sobretot amb el Club.

Tot i que no m'agrada fer valoracions personals perquè l'equip som totes vull destacar el joc, l'entrega i l'esforç que està demostrant la capitana del BASE, parlo de la Marta Torrecilla (11). Juga de tanca, que no li agrada i no es queixa, juga tots els minuts si cal i no es queixa i només demana el canvi quan ja no pot més. Aquest diumenge va jugar de tanca i d'ala tot el partit, amb el desgast físic que això suposa. Segueix així Marta Torrecilla.