lunes, febrero 21, 2011

Base: empat a Castellgalí

El passat dissabte les nenes del Base van jugar contra el Castellgalí, l'equip va treure un punt de la seva visita. Tot i no perdre el partit el joc de les nostres noies va merèixer més que un trist empat, la veritat que a diferència d'altres partits l'actitud de les nostres jugadores va ser encomiable. Van tornar a córrer els 50 minuts i ho van intentar fins l'últim sospir.

La primera part va començar amb molt de respecte per part dels dos equips, tant elles com nosaltres jugàvem a mitja pista i no deixàvem espais al contrari. Va ser la Berta (10), una de les més petites que va fer el primer gol de l'equip que ens donava avantatge en el marcador. Vam tenir diverses ocasiones per marcar més gols però no va poder ser. Tot i així, les noies no van baixar les braços en cap moment. La primera part va acabar amb el 0-1 a favor.

La segona va ser diferent, el cansament es va notar i les noies del Castellgalí en un fort xut van aconseguir empatar el partit. Les nostres jugadores no es van acoquinar i van seguir jugant com sempre, al cap de pocs minuts la Berta (10), de nou, va aconseguir fer el seu segon gol i el segon gol de l'equip. Sense cap mena de dubte ella va ser la revelació del partit, perquè mai no havia jugat de pivot i la jugadora que va anotar els 2 gols de l'equip. Ella va posar els gols però les seves companyes van aportar la feina, el suor i l'esforç per intentar guanyar. Bon partit de les noies! Felicitats!