domingo, febrero 06, 2011

Base: FI DE LA PRIMERA VOLTA

Doncs sí, la primera volta ja s'ha acabat. Hem acabat cinquenes, ha estat una primera volta mol dura però vist els equip que tenim per davant diria que la nostra posició és gairebé inmillorable. Com entrandor estic molt content dels partits que hem jugat, tot i que hi ha moltíssimes coses a millorar, la veritat és que l'equip jugar molt millor i té una molt millor actitud que l'any passat. Felicito les meves "nenes" per la primera volta que han fet, però la cosa està molt ajustada i hem de guanyar el partits contra el equips que lluiten per les mateixes posicions que nosaltres i intentar donar la sorpresa contra algun dels de dalt, però ho trobo omlt difícil perquè són equips de categoria superior que no té sentit que estiguin jugant en la nostra lliga. No obstant això seguirem lluitant i treballant per millorar, perquè en aquestes edats el que hem de buscar és que n'aprenguin no que guanyin.

La setmana que ve, juguem contra el Montornès a casa. Partit també difícil encara que no ho sembli per la posició de l'equip vallesà.

1 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Seguidor del equipo desde hace dos años me adhiero a la opinion del entrenador sobre el progreso de las componenetes del equipo y de su entrenador. Creo que vamos teniendo un equipo base muy equilibrado y con posibilidades de proporcionar jugadoras al cadete. Lo que más destaco como resumen de la primera vuelta es la lucha y ganas de jugar de todas.

9:44 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home