miércoles, noviembre 10, 2010

Base: 1 mes de competició.

Doncs bé, portem un mes de competició amb l'equip Base. Fins ara hem jugat 4 partits. El balanç està 50%-50%, 2 victòries i dues derrotes. En aquests 4 partits ja hem vist que tenim un equip que donarà guerra a qualsevol i que té més d'una individualitat técnica que crec que ens donarà moltes alegries. També hem pogut veure que tenim un equip curt, només tenim 7 jugadores (no contem les porteres perquè el desgast físic i el risc de lesió no és el mateix).

Pel que fa al nostres joc, és una mica irregular, tot i així, exceptuant els primers 15 minuts contra l'Arrels, hem demostrat quela nostra actitud i sobretot la nostra intensitat són quasi inmillorables. Hem lluitat tots els partits fins que l'àrbitre ha pitat el final, guanyessim o perdessim.

Tant jo com el segon entrenador, el Borja, estem força satisfets en general del rendiment i del treball de l'equip tant entrenant com als partits.

Hem de seguir així, seguir treballant.

Els pares estan tenint una actitud exemplar, animant-nos sempre, tant si guanyem com si perdem. Des d'aquest blog us ho agraïm perquè les nenes juguen millor si senten l'escalfor de la seva gent, amb megafon inclós!!

3 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Josep: També els avis son " forofos". Estic d´acord amb tu, especialment en la actitud. Poc a Poc farent un grand equip. Habría que fichar del equipo cadete una jugadora para reforzar la delantera.

3:53 p. m.  
Blogger Josep said...

Quan dic pares em refereixo a tota la família. Pares, mares, germans, germanes, avis, avies,amics, amigues...
El tema de fitxar. Tant el cadet, com nosaltres tenim plantilles massa curtes i no podem fer baixar ni pujar a ningú.
A més a més, les noies del Cadet per qualitat no poden jugar en aquesta lliga, seria un pas enrere en la seva progressió. De tant en tant pot baixar algú però serien per causes majors i en ocasions puntuals.

4:03 p. m.  
Blogger nictemerooximoron said...

Gracies Josep : aclarit tot

1:34 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home