domingo, noviembre 21, 2010

Base: derrota important contra el Caldes.

Les nostres nenes han tornat ha perdre aquest cap de setmana. Han caigut contra el Caldes de Montbui, equip que està molt amunt en la classificació.

Ens hem trobat un equip molt gran. Gran en tots els sentits, eren més grans, més fortes, més ràpides i més técniques. Nosaltres afrontàvem el partit sabent que ens costaria molt, i que patiriem contra un equip tan fort com el Caldes. Tot i així, l'equip ha sortit disposat a tot i a intentar guanyar el partit, com sempre.

La primera part ha estat un allau de gols per part de les contràries, hem marxat al descans amb un contundent 9-0 en contra. El resultat ho deia tot: elles eren molt superiors i nosaltres hem fet el que hem pogut. La veritat és que les nostres noies ho han intentat però les forces estaven massa desequilibrades.

La segona part no ha estat tan bèstia com la primera i nosaltres hem aguantat millor als contraris. A més a més, l'actitud de les noies, animades pels nostres SEGUIDORS, ha estat perfecte, en cap moment no han deixat de córrer i de intentar-ho. Sobretot l'últim tram del partit que les hem acorralt i fins i tot hem fet un gol (Marta F. (7)). Tot i així, i malgrat els nostres esforços hem perdut per 14-1.

Malgrat aquesta derrota tan contundent vull destacar l'actitud de les meves jugadores i la dels seus pares que no es desanimen mai i que tant si guanyem com si perdem deixem sempre el pavellò ben alt, tant dins com fora del terreny de joc. Aprofito per agrarir el suport que ens els nostres aficionats ens han donat i ens vénen donant des que hem començat la temporada!

La setman que ve no juguem perquè tenim jornada de descans i a l'altra hi ha pont, pertant tenim un parell de setmanes per treballar i millorar aspectes del joc que encara ens manquen. Però que els rivals no ens oblidin perquè quan tornem a jugar ho farem al cent per cent!

Caldes 14-1 Bon Salvador.

Marta F.-1 gol.

Convocades: Mariona (1); Marta F.(7); Sílvia(8); Berta(10); Marta T.(11); Júlia V.(12); Paula(17); Laura T.(25).