domingo, noviembre 14, 2010

El Base torna a guanyar.

El futbol sala femení Base vam tornar a guanyar després d'encadenar dues derrotes consecutives. Va ser ahir que vam doblegar el Rubí per 2-1.

La veritat és que no vam fer un joc brillant, ni tampoc no va ser el nostre millor partit, tot i així vam recuperar l'esperit de les primeres jornades.

La primera part va començar com comença sempre: treiem de mig i ens fan un gol. Aquesta és la tònica de les últimes jornades que des del cos tècnic intentarem sol·lucionar perquè com ja vam comentar la setmana passada es fa molt difícil i molt costa amunt haver de remuntar els partits. Després del gol del Rubí l'equip va tenir uns moments una mica estranys en què no en sortia res i ens costava molt jugar la pilota, no obstant això, les nenes van agafar ritme de partit i va ser quan el nostre joc va millorar clarament. L'equip es va posar les piles i va pressionar adalt a les noies del Rubí. Gràcies a aquesta pressió vam poder marcar quan la Paula, molt atenta, va robar un pilota a la frontal i la nostra caçagols Marta Fornies (7), la jugadora més decisiva del partit, va fer el gol de l'empat. Vam acabar la primera part amb força ocasions, fins i tot algun pal. La veritat és que el nostre final de la primera part mereixia acabar amb algun gol, però el futbol sala és així.

La segona part va ser una mostra d'allò que més ens agrada fer, PRESSIÓ. Vam pressionar com ens agrada i el Rubí va patir bastant, de fet es va mantenir l'empat en el marcador fins el minut 15 o així, gràcies a una pressió de la Marta Fornies que amb força sort, tot s'ha de dir, va marcar el gol de la victòria. Ens va costar molt però vam aguantar el 2-1 fins al final i vam sumar tres punts i molta moral de cara a la setmana que ve que juguem contra el Caldes un clar aspirant a TOT en aquesta lliga.

En conclusió diré que no va ser el nostre millor partit però que les noies van demostrar actitud, percerverança, paciència i ganes de guanyar. Per tot això les felicito per la victòria.

Per cert aquesta victòra li de dediquem a la Mariona que ha estat dues setmanes lesionada i que per fi podrà tornar a jugar amb nosaltres.

Bon Salvador 2-1 Rubí "B".

Marta F.(7)- 2 gols.
Convocades: Sofia(2); Marta F.(7); Sílvia(8); Berta(10); Marta T.(11); Júlia V.(12); Paula(17); Laura T.(25).


3 Comments:

Blogger nictemerooximoron said...

Hay que felicitar a todas y al Josep tambien, claro. Se va estructurando el equipo. Tenemos un buena tanca, unas jugadoras correosas muy importantes para el equipo para cortar avances y tenemos resolucion delante. Pero tenemos, sobre todo, un gran sentido del esfuerzo colectivo, que en definitiva se gane o no, es lo más válido en esta etapa .
Espero encontremos pronto la forma de eliminar la " ensoñación" del inicio del partido que se apodera de nuestras jugadoras.

4:30 p. m.  
Blogger eruiz said...

M'ho vaig passar molt bé veient el partit. Hi va haver un detall de les jugadores del Rubí que em va agradar molt:abans d'iniciar el partit i tot just finalitzar-lo les noies van unir les seves mans i van fer un crit d'ànim (1-2-3 Rubí!). Vaig tenir la sensació d'unió, d'equip, d'amistad. Josep, no seria bo que les nostres noies també fessin el seu crit d'ànim? Així se sentirien més unides, no?!

12:16 a. m.  
Blogger Dani said...

En el cadete-juvenil lo hacemos al final y d momento no nos van mal las cosas

9:08 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home