domingo, febrero 13, 2011

Base: Nova Victòria.

El nostre base ahir va aconseguir una nova victòria que, de moment, l'afiancen en la cinquena posició i l'acosten a un sol punt de la quarta plaça, que ocupa l'Arrels. El d'ahir va ser un partit molt intens, les nostres jugadores no van tenir temps de relaxar-se ni un minut però van aconseguir vèncer el Montornès per 4 gols a 2.

La primera part va ser injusta amb nosaltres, vam disposar de moltes ocasions i només en vam poder transformar dues. El partit va començar tens, elles van demostrar que havien millorat moltíssim des de l'obtubre que vam jugar i les vam guanyar 0-7 a casa seva. El nostre base va anar tenint ocasions però van ser elles les que en una jugada van xutar des del mig del camp, una mica menys, i van fer un gol que no s'esperaven. La veritat és que són gols que no ens podem permetre encaixar perquè són els gols que després fan que perdis o que guanyis els partits. L'equip va seguir fent el seu joc i va aconseguir empatar per mitjà de la Marta Fornies, el nostre gol va venir després d'un rebot en què vam lluitar moltíssim la pilota. El nostre gol també va ser un regal, però bé, s'hi ha de ser si no es busquen els regals no t'arriben mai. No gaire més tard va ser, de nou, la Marta Fornies que va fer el segon gol de l'equip i va culminar le remuntada. Així va acabar la primera part.

A la segona parta, sabíem que si sortíem adormits o confiats perdríem el partit. És per això que vam sortir, de nou al 100% i vam tornar a tenir força ocasions, va ser la Sofía qui en un contraatac va fer el tercer gol amb un xut ras i ajustats, com els que ella sol fer. El partit estava força control·lat però de nou els vam regalar el segon gol en una jugada a la frontal de l'àrea en què la jugadora rival va xutar a boca de canó. Aquesta mena d'errades són imperdonables i ho pots acabar pagant, per sort les nostres nenes no es van posar nervioses i la Júlia va tancar el partit posant el 2-4.

Moltes felicitats a l'equip pel partit, però ja ho vam avisar cap partit no serà fàcil, patirem en tots i hem de treballar per no perdre punts contra el rivals directes.