domingo, diciembre 12, 2010

Base: Pluja de gols a Sant Vicenç.

GRAN partit el viscut ahir a Sant Vicenç contra el Bar Mi Casa!

La veritat és que ha estat un partit en què l'equip s'ha mostrat molt superior al rival i que ha fet un gran partit. Les nostres jugadores, que en cap moment s'han confiat, han estat a un nivell molt alt. Les jugadores del Mi Casa també ho han intentat però la qualitat tècnica i sobretot la seva edat ha fet que els seus esforços hagin estat inútils. Tot i així, vull destacar la portera del Bar Mi Casa que ha fet un partidàs, malgrat el resultat.

Hem començat el partit una mica adormides, no ens sortien les coses com voliem, però a poc a poc l'equip ha anat agafant el to fins que ha fet el primer gol, i a partir d'aquí, la cosa ha anat rodada i han anat caient. A la primera part hem acabat un clar 0-5 a favor. Les nostres han estat molt vives i sobretot al contraatac i jugant amb la pívot fent parets hem arribat molt a la porteria rival i així hem pogut fer 5 gols. El resultat era molt clar, no obstant això hem tingut moltes més oportunitats i hem fallat moltíssim sobretot als primers compasssos de partit.

La segona part ha estat encara més plàcida que la segona. Hem fet un parcial de 0-7. Així doncs, hem quedat 0-12 al final. La tònica ha estat la mateixa nosaltres hem buscat les bandes i la paret amb el pivot però sobretot la pressió. També hem jugat a mitja pista i hem aconseguit robar força pilotes. Ha estat un partit molt complet. A més a més, elles només han tingut una oportunitat que la nostra portera de la segona part, la Laura (25), ha aturat sense problemes.

En conclusió, diré que ha estat un partit que ens ha servit per agafar moral, sobretot després del partit contra el Caldes que ens va fer força mal. També vull enviar ànims des d'aquí a les noies del Mi Casa perquè estant vivint una temporada molt complicada, són noves en la competició no havien jugat mai a futbol, és per això que no s'han de desanimar i han de seguir jugant i intentant-ho. A les meves jugadores els dic que molt bé pel partit, no sabria destacar-ne cap en concret perquè totes ho han fet molt bé. Com a dada numèrica sí que vull destacar la Júlia(12) que ha fet 5 GOLS. Però totes han estat un gran nivell! FELICTATS NOIES.

El próxim partit és contra l'Escola Pia, el DIUMENGE que ve, al cole, a les 11. És l'últim partit abans de les vacances de nadal així que intentare marxar amb una victòria!

Bar Mi Casa 0-12 Bon Salvador.